Среда, 17 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ТЕЛЕКАБЕЛ ДООЕЛ, Штип

ТЕЛЕКАБЕЛ ДООЕЛ, Штип

Друштво за телекомуникациски услуги ТЕЛЕКАБЕЛ ДООЕЛ Штип
Ул. Ванчо Прќе бр. 88
032/612-055
www.robi.com.mk
ktvrobi@robi.com.mk
Дејност Дејности на жичани телекомуникации
Manager Зоран Ристов
Position /
Приход 929,713,865.00 МКД
Раст приход 1.80 %
Добивка 92,970,056.00 МКД
Раст добивка 1.82 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 198
Вработени 244
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт