Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ТИГО ФАЈНАНС ДООЕЛ, Скопје

ТИГО ФАЈНАНС ДООЕЛ, Скопје

Финансиско друштво ТИГО ФАЈНАНС ДООЕЛ Скопје
Бул. Аминта Трети бр. 37/1.1Д2И1
13700
www.tigo.mk
info@tigo.mk
Дејност Друго кредитно посредување
Manager Филип Димитровски
Position /
Приход 506,431,054.00 МКД
Раст приход %
Добивка 124,938,630.00 МКД
Раст добивка 146.82 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 119
Вработени 70
Година
2022
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт