Петок, 22 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ АД, Скопје

ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ АД, Скопје

ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје
Бул. 8-ми Септември 16
02/5102-222
http://www.triglav.mk/
info@triglav.mk
Дејност Неживотно осигурување
Manager
Position /
Приход 0.00 МКД
Раст приход %
Добивка 0.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 1
Ранг најуспешни 7
Вработени 223
Година
2022
2019
2015
2014
2013
2012
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт