Четврток, 07 Декември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на УНИВЕРЗАЛ-КОМЕРЦ ДООЕЛ, Скопје

УНИВЕРЗАЛ-КОМЕРЦ ДООЕЛ, Скопје

Друштво за трговија на големо и мало УНИВЕРЗАЛ-КОМЕРЦ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Јадранска Магистрала 47
02/2611258
univerzalk@univerzalk.com.mk
Дејност Трговија на големо со хемиски производи
Manager Генерален Директор
Position /
Приход 520,508,760.00 МКД
Раст приход %
Добивка 123,913,696.00 МКД
Раст добивка 54.50 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 148
Вработени 33
Година
2023
2017
2016
2013
2012
2011
2005
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт