Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ, Скопје

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ, Скопје

Трговско друштво за производство, промет и услуги ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ Скопје
Бул. Кочо Рацин бр. 1
02/3069-916
www.vero.com.mk
sec@vero.com.mk
Дејност Трговија на мало во неспецијализирани продавници, претежно со храна, пијалаци и тутун
Manager
Position /
Приход 5,135,541,313.00 МКД
Раст приход 2.44 %
Добивка 567,205,148.00 МКД
Раст добивка -8.61 %
Ранг најголеми 31
Ранг најуспешни 21
Вработени 1062
Година
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007
2006
2005
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт