Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ВИК МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, с.Алинци, Прилеп

ВИК МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, с.Алинци, Прилеп

Друштво за производство, трговија и услуги ВИК МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ с.Алинци, Прилеп
ТИРЗ б.б.
048/400-590
Дејност Производство на електрични апарати за домаќинството
Manager
Position /
Приход 1,407,247,293.00 МКД
Раст приход 76.61 %
Добивка 209,861,447.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 162
Ранг најуспешни 57
Вработени 328
Година
2022
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт