Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЖИКОЛ ДООЕЛ, Струмица

ЖИКОЛ ДООЕЛ, Струмица

Друштво за градежништво и трговија ЖИКОЛ ДООЕЛ експорт импорт Струмица
ул. Кирил Тренчев бр. 10
034/320-990
www.zikol.com.mk
contact@zikol.com.mk
Дејност Изградба на станбени и нестанбени згради
Manager
Position /
Приход 1,272,091,802.00 МКД
Раст приход -11.13 %
Добивка 178,166,004.00 МКД
Раст добивка 56.46 %
Ранг најголеми 153
Ранг најуспешни 54
Вработени 435
Година
2021
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт