Петок, 22 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЖИТО ДООЕЛ, Велес

ЖИТО ДООЕЛ, Велес

Друштво за производство трговија и услуги ЖИТО извоз-увоз ДООЕЛ Велес
Ул. Благој Ѓорев бр. 166
043/226-990
www.zito.com.mk
info@zito.com.mk
Дејност Трговија на мало во неспецијализирани продавници, претежно со храна, пијалаци и тутун
Manager Јованче Ѓошевски
Position /
Приход 3,592,491,363.00 МКД
Раст приход 2.09 %
Добивка 78,635,666.00 МКД
Раст добивка -37.59 %
Ранг најголеми 59
Ранг најуспешни
Вработени 891
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2016
2014
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт