Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Новости

Ramstore до дома - онлајн сервис за купување намирници со палета од 8000 производи

Рамсторе, кој во Македонија започна со работа во 2005 година е дел од Сити Плаза Холдинг кој е присутен на македонскит пазар 16 години.

Како резултат на успешната работа и квалитетна услуга во малопродажниот сектор на Р.Северна  Македонија во последните 16 години, а во насока на својата мисија и визија денес Рамсторе ги нуди своите услуги во 8 различни градови низ С.Македонија со вкупно 29 маркети на вкупна површина од 28.000 m2, и преку сопствена интернет (онлајн) продавница ramstoredodoma.com.mk

Рамсторе ја започна новата услуга на  онлајн пазарување преку која на своите клиенти  им  нуди  онлајн  сервис за купување намирници со палета од 8000 производи поделени во различни категории, производи во согласност со потребите на своите потрошувачи.  

Со брзо и безбедно искуство во пазарувањето, Рамсторе до дома  врши достава до вратите на своите потрошувачи  7 дена во неделата. Освен на страницата за онлајн купување, Рамстор до дома им служи на своите клиенти и преку својата мобилна апликација RamstoreDoDoma која е достапна на PlayStore продавницата za Android и AppStore продвницита за IOS опративните системи.

Маркетот Ramstore беше дел и од едицијата 200 Најголеми и Најуспешни компании во Македонија за 2020 година. Дознајте повеќе ТУКА

Дием-ГП ДОО - убедливо највкусните македонски традиционални прозиводи

Мисијата на Дием-ГП ДОО е: преку врвниот квалитет на нивните производи да ги задоволат и најспецифичните желби, барања и вкусови на потрошувачите.

Телекабел - македонски супербренд со 100% домашен капитал во телекомуникацискиот сектор

Телекабел е фирма со многу километарска поставена мрежа, со многу стручен кадар, многу вработени и во секој град каде што работи има свој сопствен деловен простор уреден по најновите светски трендови со што им обезбедува пријатно чувство на вработените и корисниците кои доаѓаат таму.

DS SMITH - компанија за амбалажа која нуди врвен дизајн и локална услуга

DS Smith е водечка европска компанија за производство на амбалажа приспособена на барањата од клиентот со нагласок на врвниот дизајн и локалната услуга близу просториите на клиентот. Со портфолио на производи кое опфаќа транспортно пакување, продажно пакување, промотивно пакување и пакување за изложување, приспособено заштитно пакување и индустриско пакување, DS Smith ги задоволува сите барања на пазарот.
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт