Среда, 17 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Новости

Бизнисите со најсовремена технологија: Портфолиото на производи на Инграм Микро

Инграм Микро Македонија е на чело на технолошката дистрибуција, нудејќи обемна палета на производи дизајнирани за да ги задоволат различните потреби на бизнисите. Оваа објава ги истражува клучните производи и услуги кои го прават Инграм Микро непроценлив партнер за компании кои сакаат да ја искористат технологијата за раст и иновации.

Инграм Микро Македонија, препознатлива како една од 200-те најголеми и успешни компании во Македонија, продолжува да го води патот во обезбедувањето иновативни технолошки решенија за бизнисите. Како водечки технолошки дистрибутер, обезбедува сеопфатно портфолио на технолошки и мобилни решенија, логистика, услуги за снабдување, професионални услуги и финансиски решенија. Оваа обемна понуда ја прави компанијата место за бизнисите кои сакаат да ги оптимизираат своите операции и да останат пред конкуренцијата.


Инграм Микро нуди различни производи и услуги прилагодени на различни бизнис потреби:

1. Технолошки решенија:

  • Сервери и складишта: Високоперформансни сервери и складишта од врвни брендови како Cisco, Dell Technologies и Fujitsu.
  • Работни станици и лаптопи: Сигурни и моќни компјутерски решенија за професионалци, вклучувајќи производи од водечки производители.

2. Cloud услуги:

  • Cloud решенија: Сеопфатни cloud понуди кои им овозможуваат на бизнисите ефикасно да се скалираат, вклучувајќи инфраструктура, платформа и софтверски услуги.

3. Решенија за трговија и достигнувања:

  • Логистика и управување со снабдувачки синџир: Напредни логистички услуги кои обезбедуваат ефикасна и навремена испорака на производите.
  • Решенија за достигнувања: Услуги за целосно достигнување кои го подобруваат искуството на клиентите и оперативната ефикасност.

4. Обуки и сертификација:

  • Центар за обука: Нуди различни програми за обука и сертификација од врвни компании како Check Point, Veeam, Veritas, VMware, Kaspersky и IBM. Овие програми им помагаат на бизнисите да ги подобрат своите технички вештини и да останат во тек со најновите технологии.


Инграм Микро Македонија се гордее со својата способност да се прилагодува и иновира. Компанијата направи значајни инвестиции во специјализирани понуди и решенија во области како Internet of Things (IoT), дата центри и напредни мобилни решенија. Нивните силни партнерства со водечки технолошки добавувачи обезбедуваат клиентите да добијат најдобри производи и услуги на пазарот.

Во иднина, Инграм Микро има за цел да го прошири своето портфолио на производи и да го подобри ангажманот на клиентите преку континуирана иновација и стратешки партнерства. Компанијата е посветена на помагање на своите партнери да го отклучат својот целосен потенцијал со обезбедување на потребните алатки и поддршка за успешни деловни операции.

Разновидното портфолио на производи и посветеноста на компанијата кон извонредноста ја прават доверлив партнер за бизнисите кои бараат сигурни технолошки решенија. Со постојано развивање и инвестирање во нови технологии, Инграм Микро осигурува дека нејзините клиенти се добро опремени да се справат со предизвиците на современата деловна сцена.

Квалитетен и одржлив енергетски систем за зелена Европа

Енергетската трансформација кон која се стремат сите земји во регионот на Југоисточна Европа понекогаш може да биде предизвик. Сепак, со паметни инвестиции, изградба, управување и одржување на енергетските системи, овие предизвици ги претвораме во можности.

Пекабеско: Традиција и иновација во производството и дистрибуцијата на храна

Дознајте како Пекабеско ја комбинира традицијата и иновацијата во производството и дистрибуцијата на храна.

КАМ Маркет: Лидер во малопродажната иновација и поддршката на заедницата

Како клучен играч во малопродажниот сектор во Северна Македонија, КАМ Маркет се истакнува со широк асортиман на производи и ориентираност кон клиентите, постојано поставувајќи стандарди во индустријата.
Годишно издание

The “200 Largest and Successful” review is very helpful for us from the international community. Indeed, the French Embassy is always looking for useful economic indicators and your review allow us to be well informed and to easily identify the most important economic agents of the Macedonian market. Your publication is also one of the best to stay up-to-date with Macedonian fast-moving economy and we are pleased to receive each new edition.

Laurence Auer, Амбасадорот на Франција во Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт