Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на БРЕГАЛ ДОО, Делчево

БРЕГАЛ ДОО, Делчево

Трговско друштво за вработување на инвалидни лица-Заштитно друштво за производство, трговија и услуги БРЕГАЛ ДОО увоз-извоз Делчево
Ул. Индустриска бр. 5

Дејност Трговија на големо со друга стока за домаќинствата
Manager
Position /
Приход 329,797,508.00 МКД
Раст приход %
Добивка 96,251,198.00 МКД
Раст добивка 140.93 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 117
Вработени 27
Година
2021
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт