Среда, 21 Февруари 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ, Скопје

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ, Скопје

Друштво за производство, промет и услуги СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Бул. 8ми Септември 20/И – ДП1
02/2777499
www.supertrade.com.mk
office@supertrade.com.mk
Дејност Трговија на големо со цврсти, течни и гасовити горива и слични производи
Manager Владимир Стајиќ
Position /
Приход 12,451,967,965.00 МКД
Раст приход 58.85 %
Добивка 34,016,696.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 14
Ранг најуспешни
Вработени 83
Година
2023
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2006
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт