Петок, 14 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на Д-Р ПАНОВСКИ АД, Скопје

Д-Р ПАНОВСКИ АД, Скопје

Акционерско друштво за производство на лекови, медицинска опрема и материјал, промет и услуги Д-Р ПАНОВСКИ Скопје
Ул.Скупи 3 бр. 55
02/3093-600
www.drpanovski.com.mk
panovski@drpanovski.com.mk
Дејност Трговија на големо со фармацевтски производи
Manager Златко Пановски
Position /
Приход 1,589,240,446.00 МКД
Раст приход -1.14 %
Добивка 139,500,145.00 МКД
Раст добивка 4.57 %
Ранг најголеми 186
Ранг најуспешни 122
Вработени 63
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007
2006
2005
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт