Петок, 14 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на САСА ДООЕЛ, Македонска Каменица

САСА ДООЕЛ, Македонска Каменица

Рудник САСА ДООЕЛ Македонска Каменица
Ул. Рударска бр. 28
033/279-200
www.sasa.com.mk
contact@sasa.com.mk
Дејност Вадење на други руди на обоени метали
Manager Крис Колбурн
Position /
Приход 7,366,837,227.00 МКД
Раст приход 25.99 %
Добивка 2,796,136,818.00 МКД
Раст добивка 13.68 %
Ранг најголеми 36
Ранг најуспешни 3
Вработени 736
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт