Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ДС СМИТХ АД, Скопје

ДС СМИТХ АД, Скопје

Друштво за производство на хартија и амбалажа ДС СМИТХ АД Скопје
Ул. 1632 бр. 1
02/2551-081
https://www.dssmith.com/mk/ambalaza
office.skopje@dssmith.com
Дејност Производство на брановидна хартија и картон и на амбалажа од хартија и картон
Manager
Position /
Приход 807,370,177.00 МКД
Раст приход %
Добивка 87,354,566.00 МКД
Раст добивка 267.85 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 138
Вработени 124
Година
2021
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт