Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА - Скопје NP HIGJIENA KOMUNALE - Shkup

ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА - Скопје NP HIGJIENA KOMUNALE - Shkup

ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ КОМУНАЛНА ХИГИЕНА-СКОПЈЕ-NDERMARRJA PUBLIKE HIGJIENA KOMUNALE-SHKUP
Ул. 516 бр. 10
02/3118-525
www.khigiena.com.mk
khs@khigiena.com.mk
Дејност Собирање на безопасен отпад
Manager
Position /
Приход 1,307,097,542.00 МКД
Раст приход 6.12 %
Добивка 74,967,076.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 148
Ранг најуспешни 172
Вработени 1224
Година
2021
2020
2019
2017
2013
2012
2009
2008
2007
2005
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт