Петок, 14 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ПЕКАБЕСКО АД, Кадино, Илинден

ПЕКАБЕСКО АД, Кадино, Илинден

Друштво за трговија, производство, услуги, шпедиција, увоз-извоз ПЕКАБЕСКО АД, Кадино Илинден
Ул. 10 бр. 44 Кадино
02/2656-565
www.pekabesko.com.mk
pekabesko@pekabesko.com.mk
Дејност Трговија на големо со производи од тутун
Manager Слободан Кутревски
Position /
Приход 5,358,231,768.00 МКД
Раст приход 10.35 %
Добивка 114,689,064.00 МКД
Раст добивка 30.47 %
Ранг најголеми 52
Ранг најуспешни 157
Вработени 459
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт