Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на СТОКУЌА ДООЕЛ, Скопје

СТОКУЌА ДООЕЛ, Скопје

Друштво за проектирање,инженеринг,промет и услуги СТОКУЌА ДООЕЛ Скопје


Дејност Архитектонски дејности
Manager
Position /
Приход 205,515,275.00 МКД
Раст приход %
Добивка 71,351,515.00 МКД
Раст добивка 210.51 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 185
Вработени 20
Година
2020
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт