Петок, 22 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ВАРДАРГРАДБА ДОО, с.Трубарево Скопје

ВАРДАРГРАДБА ДОО, с.Трубарево Скопје

Трговско друштво за производство проектирање и инженеринг ВАРДАРГРАДБА ДОО с.Трубарево - Скопје
ул. 1 бр. 2 с. Трубарево
02/2557-950
www.vardargradba.com
vardargradba@mt.net.mk
Дејност Изградба на хидроградежни објекти
Manager Генерален Директор: Сашо Гочевски Сопственик: Петар Тасески
Position /
Приход 743,081,080.00 МКД
Раст приход 25.48 %
Добивка 115,208,640.00 МКД
Раст добивка 23.31 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 131
Вработени 126
Година
2022
2021
2020
2016
2015
2007
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт