Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Новости

Емша Шпед - компанија која ги надминува очекувањата во транспортните решенија

Емша Шпед се стреми да го заштити интегритетот на синџирот на снабдување во име на нивните клиенти.

Фирмата Емша Шпед ДООЕЛ е основана 1999 година од страна на сегашниот сопственик Г-нот Емшов Марјан.

Фирмата започна да работи како мала транспортна компанија која поседува само 1 камион, а денес фирмата поседува повеќе од 200 камиони и има голем број на партнери од Македонија, од соседните држави и од цела Европа.

Денес главната дејност на фирмата е транспорт на секаков вид на добра и располага со секаков вид на камиони, и тоа: камиони влекачи, влекачи со приколица, мега камиони кои може да се поврзат со обични и мега приколици, троосовински камиони за транспорт на добра потешки од вообичаените утовари (27-30 тони) итн…

Нивната работа се одликува со ефикасност, навременост и точност. Повеќегодишното искуство во областа на транспортот, искусните транспорт планери и професионалните возачи се уште еден адут за успешна и плодна работа веќе 22 години.

Уште еден доказ за нивната долгогодишна и успешна работа е тоа што се избрани за една од 200 најголеми и најуспешни фирми во Македонија, врз основа на финансиските податоци од Централен Регистар на Македонија од 2011 година до 2020 година. Погледнете го нивниот раст ТУКА

Сето тоа ги прави стабилна и конкурентна меѓународна компанија за транспорт и шпедиција која секојдневно го зголемува обемот на својата работа и со тоа ја зајакнува позицијата на пазарот.
Реплек Фарм - здравје достапно за сите

РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ е модерна фабрика за производство на лекови и други фармацевтски производи.

Мермерен Кобинат, Прилеп - глобален лидер во екстракција и преработка на снежно-бел мермер

SIVEC® е регистрирана трговска марка на ситнозрнестиот бел доломитски мермер извлечен од каменоломите на компанијата, во близина на градот Прилеп.

Винарска визба Тиквеш - светилник на врвниот јужноевропски квалитет

ВВ Тиквеш секогаш ги надминува очекувањата, ги прифаќа иновациите и освојува нови пазари.
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт