Среда, 21 Февруари 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ПОРШЕ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

ПОРШЕ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

Друштво за промет и услуги ПОРШЕ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
Ул. Босна и Херцеговина бр. 4
02/2603-764
www.porsche.com.mk
office@porsche.com.mk
Дејност Трговија со автомобили и моторни возила од лесна категорија
Manager Златко Муцунски, Даниел Вукович
Position /
Приход 3,593,241,425.00 МКД
Раст приход -0.33 %
Добивка 155,811,891.00 МКД
Раст добивка 27.87 %
Ранг најголеми 77
Ранг најуспешни 109
Вработени 104
Година
2023
2022
2021
2020
2018
2017
2016
2015
2014
2012
2011
2010
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт