Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Новости

Еуро Табак ДОО - вашиот производ е секогаш на прво место

Со 15 години искуство во секторот на дистрибуција и продажба, Еуро Табак ви гарантираат одлично позиционирање на пазарот на сите ваши производи.

Визијатра на Еуро Табак е да бидат претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

Нивна мисија е да работат кон континуирано развивање на дистрибутивниот процес преку имплементација на најнови трендови и технологија од областа на продажба, дистрибуција и логистика.

Секогаш одговараат на барањата на пазарот и создаваат вредност за принципалите и клиентите преку инзворедна услуга и партнерски и принципиелен однос. Притоа континуирано создаваат потреби кај нашите клиенти за купување производи со врвен квалитет.

Еуро Табак ДОО работат на континуиран раст и развој на вработените, надоградување на нивните знаења вештини и способности потребни за исполнување на нивната визија и мисија.

Повеќе за растот и развојот на Еуро Табак може да видите ТУКА.

Жикол ДООЕЛ - Градежници пред сè!

Од 1987 година ЖИКОЛ е ЛИДЕР во градежната индустрија и континуирано успешно ја гради својата мисија.

Актива ДОО - креираат со срцето, градат со умот

Актива ДОО од Штип е водечка компанија со висока репутација и неприкосновена легитимност во металопреработувачката индустрија.

Комфи Ангел - премиум дизајнирани производи за комфорен сон

Една голема предност за Комфи Ангел е нивната географска положба. Се наоѓаат на раскрсницата на Балканот и имаат лесен пристап по пат до повеќето европски земји.
Годишно издание

The “200 Largest and Successful” review is very helpful for us from the international community. Indeed, the French Embassy is always looking for useful economic indicators and your review allow us to be well informed and to easily identify the most important economic agents of the Macedonian market. Your publication is also one of the best to stay up-to-date with Macedonian fast-moving economy and we are pleased to receive each new edition.

Laurence Auer, Амбасадорот на Франција во Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт