Петок, 22 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ВИНАРСКА ВИЗБА-ТИКВЕШ АД, Кавадарци

ВИНАРСКА ВИЗБА-ТИКВЕШ АД, Кавадарци

Акционерско друштво за производство и промет на вино ВИНАРСКА ВИЗБА-ТИКВЕШ експорт-импорт АД-Кавадарци
Ул. 810 бр.2
02/3175-966
www.tikves.com.mk
contact@tikves.com.mk
Дејност Производство на вино од грозје
Manager Радос Вукичевиќ
Position /
Приход 1,990,315,914.00 МКД
Раст приход 27.72 %
Добивка 166,013,149.00 МКД
Раст добивка 109.00 %
Ранг најголеми 105
Ранг најуспешни 87
Вработени 196
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт