Среда, 17 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Новости

КАМ Маркет: Лидер во малопродажната иновација и поддршката на заедницата

Како клучен играч во малопродажниот сектор во Северна Македонија, КАМ Маркет се истакнува со широк асортиман на производи и ориентираност кон клиентите, постојано поставувајќи стандарди во индустријата.

Нудејќи сè, од свежи производи до домаќински потреби, КАМ обезбедува квалитет и достапност. Нивниот динамичен асортиман ги задоволува потребите на клиентите, обезбедувајќи свежи и висококвалитетни производи секогаш на полиците.


Приоритизирајќи го задоволството на клиентите, тие нудат редовни промоции и попусти, правејќи ги основните производи подостапни. Продавниците се дизајнирани за удобност, со лесно достапни распореди и љубезен персонал подготвен да им помогне на купувачите.

Посветени на развојот на заедницата, тие ги поддржуваат локалните производители и ги продаваат нивните производи, што придонесува за локалната економија. Различни иницијативи за поддршка на заедницата го подобруваат социјалниот ткиво на регионите во кои работат.


Со гордост вклучени меѓу 200-те најголеми и успешни компании во Македонија, ова признание ги истакнува нивните значајни влијанија во малопродажната индустрија и посветеноста на обезбедување одлична услуга и квалитетни производи.

Фокусот на иновации, задоволство на клиентите и поддршка на заедницата ги истакнува КАМ како лидери во малопродажниот сектор. Вклучувањето меѓу 200-те најголеми и успешни компании во Македонија ја нагласува нивната лидерска улога во индустријата.

Квалитетен и одржлив енергетски систем за зелена Европа

Енергетската трансформација кон која се стремат сите земји во регионот на Југоисточна Европа понекогаш може да биде предизвик. Сепак, со паметни инвестиции, изградба, управување и одржување на енергетските системи, овие предизвици ги претвораме во можности.

Пекабеско: Традиција и иновација во производството и дистрибуцијата на храна

Дознајте како Пекабеско ја комбинира традицијата и иновацијата во производството и дистрибуцијата на храна.

Kuehne+Nagel Македонија: Посветеност на корпоративната општествена одговорност

Kuehne+Nagel Македонија, истакнат играч во логистичката индустрија, е посветен на извонредност во испорака на услуги и корпоративна општествена одговорност (КОО). Нивните обемни иницијативи за КОО ја одразуваат нивната посветеност на одржливост на животната средина, поддршка на заедницата и благосостојба на вработените.
Годишно издание

The “200 Largest and Successful” review is very helpful for us from the international community. Indeed, the French Embassy is always looking for useful economic indicators and your review allow us to be well informed and to easily identify the most important economic agents of the Macedonian market. Your publication is also one of the best to stay up-to-date with Macedonian fast-moving economy and we are pleased to receive each new edition.

Laurence Auer, Амбасадорот на Франција во Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт