Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Новости

Винарска визба Тиквеш - светилник на врвниот јужноевропски квалитет

ВВ Тиквеш секогаш ги надминува очекувањата, ги прифаќа иновациите и освојува нови пазари.

Винарската визба „Тиквеш“ е основана во 1885 година во регион со вековна винарска традиција, благословен со совршени природни услови, срдечни и страсни луѓе и пргава автентична култура.

Отсекогаш имале склоност за надминување на очекувањата, прифаќање на иновациите и освојување на новите пазари. Со текот на времето тие имаат стекнато повеќе земја со врвен квалитет од која било друга винарска визба во Југоисточна Европа.


Ја поседуваат најновата технологија и вработуваат дел од најинтелигентните и искусните таленти во дејноста за да осигураат дека врвниот квалитет на нивните производи се одржува постојано.

Нивното портфолио од префинети вина се протега во неколку категории што се погодни за секоја пригода и освојува бројни високо признаени меѓународни награди од година во година.

ВВ Тиквеш од 2010 година речиси секоја година е редовен учесник во едицијата 200 Најголеми и Најуспешни - а нивниот раст може да го погледнете ТУКА.


Реплек Фарм - здравје достапно за сите

РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ е модерна фабрика за производство на лекови и други фармацевтски производи.

Мермерен Кобинат, Прилеп - глобален лидер во екстракција и преработка на снежно-бел мермер

SIVEC® е регистрирана трговска марка на ситнозрнестиот бел доломитски мермер извлечен од каменоломите на компанијата, во близина на градот Прилеп.

Емша Шпед - компанија која ги надминува очекувањата во транспортните решенија

Емша Шпед се стреми да го заштити интегритетот на синџирот на снабдување во име на нивните клиенти.
Годишно издание

The “200 Largest and Successful” review is very helpful for us from the international community. Indeed, the French Embassy is always looking for useful economic indicators and your review allow us to be well informed and to easily identify the most important economic agents of the Macedonian market. Your publication is also one of the best to stay up-to-date with Macedonian fast-moving economy and we are pleased to receive each new edition.

Laurence Auer, Амбасадорот на Франција во Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт