Среда, 17 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на М КЕШ Македонија ДООЕЛ, Скопје

М КЕШ Македонија ДООЕЛ, Скопје

Финансиско друштво М КЕШ Македонија ДООЕЛ Скопје


Дејност Друго кредитно посредување
Manager Генерален Директор
Position /
Приход 437,334,814.00 МКД
Раст приход %
Добивка 115,595,528.00 МКД
Раст добивка 45.97 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 156
Вработени 115
Година
2023
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт