Петок, 14 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на СТЕНТОН ГРАДБА ДООЕЛ, с. Долно Оризари, Битола

СТЕНТОН ГРАДБА ДООЕЛ, с. Долно Оризари, Битола

Друштво за производство, промет и услуги СТЕНТОН ГРАДБА ДООЕЛ с.Долно Оризари, Битола
с.Долно Оризари б.б.
047/229-077
www.stentongradba.mk
info@stentongradba.mk
Дејност Изградба на станбени и нестанбени згради
Manager Гоце Стојаноски
Position /
Приход 1,299,881,989.00 МКД
Раст приход 81.31 %
Добивка 100,195,522.00 МКД
Раст добивка 7.29 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 178
Вработени 154
Година
2023
2022
2021
2019
2018
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт