Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЗОБЕК МИНИНГ ГРУП ДООЕЛ, Скопје

ЗОБЕК МИНИНГ ГРУП ДООЕЛ, Скопје

Друштво за градежништво и услуги ЗОБЕК МИНИНГ ГРУП ДООЕЛ Скопје
ул. Мирче Оровчанец 25 лок. 1
02/5115787
contact@zobekgroup.com
Дејност Изнајмување и давање под закуп на камиони
Manager
Position /
Приход 271,099,175.00 МКД
Раст приход %
Добивка 91,498,529.00 МКД
Раст добивка 116.79 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 146
Вработени 55
Година
2020
2014
2013
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт