Понеделник, 22 Април 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ПРОКРЕДИТ БАНКА АД Скопје

ПРОКРЕДИТ БАНКА АД Скопје

ПРОКРЕДИТ БАНКА АД Скопје
бул. Јане Сандански 109а
02 /244 60 60
www.procreditbank.com.mk
info@procreditbank.com.mk
Дејност Друго монетарно посредување
Manager
Position /
Приход 0.00 МКД
Раст приход %
Добивка 0.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 6
Ранг најуспешни 7
Вработени 215
Година
2023
2013
2011
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт